tot_3era_edat3.jpg

AVTIVITAT CONJUNTA INS ELS PLANELLS


El passat dilluns 28 de maig  a la Residència Muncipal d’Artesa de Segre; Centre Geriàtric del Pirineu vam rebre un grup de joves de l’Institut Els Planells, d’Artesa de Segre que venien per regalar una bonica sorpresa als nostres avis! Un collage en representació del moment més feliç de la vida de cada padrí (descrit anteriorment a una carta que els residents prèviament havien redactat per entregar a un jove). A través de dibuixos, retalls, diverses formes i colors els convidats van plasmar  aquest moment inoblidable de la vida de cada avi. Tots ells es van emocionar molt, al rebre aquest regal!

Un cop els joves han fet entrega d’aquest detallet, se’ls convida a un còctel amb dolços i sucs per continuar gaudint d’aquests moments especials. Posteriorment, dóna pas al moment del bingo musical. Aquest no és el bingo tradicional. És una forma de jugar al bingo molt original, a través de cançons populars, conegudes i famoses de l’època dels residents i també de l’època actual (música moderna).

Finalment, els avis i joves es van acomiadar ballant, cantant i gaudint d’aquesta experiència inoblidable que un cop més esperem poder repetir ben aviat! 


Centre Geriàtric del Pirineu - La Pobla de Segur: 973 660 129 - Artesa de Segre: 973 40 04 91 - cgp@inforesidencias.com