tot_3era_edat2.jpg

ACTIVITAT AMB L'ESCOLA AGRARIA DEL PALLARS

Aquest passat dilluns dia 22 de gener de 2017, els alumnes del Cicle Formatiu d'Esports de Grau Mitjà CAFEMN de l’Escola Agrària del Pallars, han visitat el Centre Geriàtric del Pirineu per impartir activitats als avis que hi resideixen. El alumnes, que estan fent un curs de formació professional que els permetrà fer conducció d'activitats fisicoesportives en el medi natural, han aprofitat els residents per fer pràctiques en dinamització de grups.

Els alumnes han hagut de dissenyar activitats per treballar diferents aspectes relacionats amb la salut física, mental i social dels avis. Posteriorment han aplicat un conjunt de dinàmiques lúdiques en les que s’ha potenciat l’estimulació cognitiva i física dels padrins i padrines.

El Centre Geriàtric del Pirineu fa temps que potencia la presència d’escolars dels diversos centres educatius del Pallars dins l’entorn residencial. Aquestes activitats formen part d’un programa d’inclusió social, amb l’objectiu principal de fomentar la inclusió dels residents a partir de la interacció entre persones de diverses generacions, creant lligams basats en la transmissió d’experiències i en la companyia.

 

 

 

Centre Geriàtric del Pirineu - La Pobla de Segur: 973 660 129 - Artesa de Segre: 973 40 04 91 - cgp@inforesidencias.com