tot_3era_edat3.jpg

SORTIDA A VALLCALENT

SORTIDA A VALLCALENT


Des de fa un parell d’anys, amb la col.laboració de la Creu Roja de la Noguera, des de la Residència Municipal d’Artesa de Segre- Centre Geriàtric del Pirineu, fem una sortida amb tots els nostres avis/es de la Residència.

El primer any, vàrem anar fins a la Pobla de Segur, on vàrem fer un gran dinar de germanor amb els avis/es del Centre Geriàtric del Pirineu, el següent any, vàrem anar una mica més apropet de casa, a visitar la fàbrica de la xocolata d’Agramunt, va ser fantàstic, un matí ben endolçat per a tots!

I aquest any, per no perdre el costum, avui divendres 21 de setembre, em anat a visitar el Centre de Recuperació de Fauna de Vallcalent!

Em sortit a les 10:00h del mati de la residència, tots junts amb l’autocar. Durant el viatge em recorda’t el nom dels diferents pobles del terme per on passavem, Foradada, Cubells… mentre alguns avis recordaven dites dels diferents poblets.

Un cop al centre de Vallcalent, entre tots em fet un treball de reminiscencia, recorrent els diferents espais del centre i coneixent tota la fauna que hi viu.

Als avis/es els ha encantat! I a nosaltres encara més de poder compartir un matí tan bonic amb tots ells!

Un cop més esperem poder-ho repetir l’any vinent. 

 

 

 


Centre Geriàtric del Pirineu - La Pobla de Segur: 973 660 129 - Artesa de Segre: 973 40 04 91 - cgp@inforesidencias.com