tot_3era_edat3.jpg

Benvinguts!!!!

L’any 1985 la família Mitjana Isarn fundà la residència Centre Geriàtric del Pirineu a la Pobla de Segur (Pallars Jussà).

En l’actualitat els seus fills juntament amb l’equip de professionals han agafat el relleu per continuar treballant en aquest projecte que ells varen iniciar.

Anys després van començar a gestionar la Residència Municipal d’Artesa de Segre.

Ambdues residències són centres col·laboradors del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya.

Tots els serveis que oferim estan orientats a preservar la salut i l’autoestima de les persones ateses, potenciar l’autonomia personal i proporcionar la millor qualitat de vida possible en un entorn de convivència agradable, familiar i enriquidor.

Us convidem a visitar els nostres centres.

 

 

 

 

 

Fa 25 anys que el nostre Grup Mitjana va apostar per les energies renovables amb plaques solars en el Centre Geriàtric del Pirineu sent pioner en el sector.

Tenim el plaer de presentar-vos el nou repte assolit pel nostre Grup  Mitjana a la Residencia Municipal d’Artesa de Segre aquest cop hem apostat per la noves tecnologies amb una calefacció de Biomassa, un nou sistema de reducció de contaminació i calefaccionament amb pelets, que permet estalvi, energía i vida!

Us deixem l’enllaç on podreu veure més informacio

 http://www.youtube.com/watch?v=Jgi5U2d3P9k

 

 

 

bottom

 

 

 

Centre Geriàtric del Pirineu - La Pobla de Segur: 973 660 129 - Artesa de Segre: 973 40 04 91 - cgp@inforesidencias.com